Jiří Langmajer Svatba : David Punčochář - Od jejich svatby uplynul víc jak rok, manželé adéla gondíková a jiří langmajer však září štěstí a zamilovaností víc než kdy předtím.

Jiří langmajer už se zase oženil. #svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? Ano si řekli ve sportovním . Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) .

Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Jirka a Lukáš: Talentovaní sourozenci, kteří se...
Jirka a Lukáš: Talentovaní sourozenci, kteří se... from www.kinotip2.cz
Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Ano si řekli ve sportovním . A on o ní mluví velmi hezky. Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů. Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni.

Od jejich svatby uplynul víc jak rok, manželé adéla gondíková a jiří langmajer však září štěstí a zamilovaností víc než kdy předtím.

Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. Od jejich svatby uplynul víc jak rok, manželé adéla gondíková a jiří langmajer však září štěstí a zamilovaností víc než kdy předtím. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. A on o ní mluví velmi hezky. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš? #svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří. 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji! Jeho poslední svatba se odehrála při natáčení nového filmu jiřího vejdělka a jeho nevěstou je v tomto případě anna fialová. Ano si řekli ve sportovním .

Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. #svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji! Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) .

#svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? GALERIE: Recept Adély Gondíkové: JAK ZKROTIT »ZLÉHO
GALERIE: Recept Adély Gondíkové: JAK ZKROTIT »ZLÉHO from t.cncenter.cz
A on o ní mluví velmi hezky. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů. Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Jiří langmajer už se zase oženil. Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš?

A on o ní mluví velmi hezky.

#svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. Jiří langmajer už se zase oženil. Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš? Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří. Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji!

Ano si řekli ve sportovním . 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji! Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů. Jeho poslední svatba se odehrála při natáčení nového filmu jiřího vejdělka a jeho nevěstou je v tomto případě anna fialová. #svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte???

Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Jirka a Lukáš: Talentovaní sourozenci, kteří se...
Jirka a Lukáš: Talentovaní sourozenci, kteří se... from www.kinotip2.cz
Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří. Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji! #svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. A on o ní mluví velmi hezky. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš?

Jiří langmajer už se zase oženil.

Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš? A on o ní mluví velmi hezky. Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů. Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Jiří langmajer už se zase oženil. Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni. Jeho poslední svatba se odehrála při natáčení nového filmu jiřího vejdělka a jeho nevěstou je v tomto případě anna fialová. Od jejich svatby uplynul víc jak rok, manželé adéla gondíková a jiří langmajer však září štěstí a zamilovaností víc než kdy předtím. 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji! #svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera.

Jiří Langmajer Svatba : David Punčochář - Od jejich svatby uplynul víc jak rok, manželé adéla gondíková a jiří langmajer však září štěstí a zamilovaností víc než kdy předtím.. Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni. #svatba #svatebcane #ceskatelevize #film kolikrát se ještě tak ve filmu ožením co myslíte??? A on o ní mluví velmi hezky. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) .

Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak jiří langmajer. Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří.